Naravna pot vzdrževanja telesnega ravnovesja in homeostaze.

Thermie  Sorensensistem™ temelji na kombinaciji refleksoterapije, mišične in nevronske stimulacije in akupunkture na različnih točkah obraza, stopal in dlani. Izvaja se s segrevanjem izbranih telesnih točk. Pri tem uporablja japonska zelišča, ki so oblikovana v aromatizirano palčko, vstavljeno v poseben  pripomoček reionki. Z zelišči in toploto dosegamo pozitiven učinek, vonj deluje blagodejno aromaterapevtsko


Thermie terapija

UČINKI

Poleg stimulacije točk, živcev in akupunkturnih točk, deluje odlično tudi na živčni in enokrini sistem, ker aktivira imunski sistem in krvni pretok. Ima tudi protivnetni učinek in takoj lajša bolečine po celem telesu, v sklepih, mišicah in kosteh.

S thermie  Sorensensistem™ lahko:

·       izboljšamo metabolizem

·       pomagamo pri edemih

·       izboljšamo prehrano na celičnem nivoju

·       izboljšamo hormonalno ravnovesje.

·       zmanjšamo stres

·       izboljšamo telesno ravnovesje, dobro počutje in splošno zdravje

·       vplivamo na proces staranja od znotraj

·       vplivamo na obrazne linije in globoke gube

·       izboljšamo mišični tonus

·       zmanjšamo zabuhlost

·       zmanjšamo podbradek

·       povečamo proizvodnjo kolagena in elastina

·       dvignemo povešene veke.

Znano je, da toplota ugodno vpliva na zdravje. Povečuje pretok krvi, zmanjšuje spazme in pospešuje proces celjenja. V medicini je znana uporaba infra rdeče svetlobe, uporaba navadnih toplotnih grelcev, toplotnih oblog predvsem z namenom pospeševanja sproščanja mišic.

Thermie  združuje različne stimulacije v enem prijemu, in sicer stimuliramo kožne receptorje, receptorje za mišice, kite, sklepne glavice in sklepne vezi ter receptorje za kri in limfo.

Pri tem uporabljamo toplotne valove, ki jih izzovemo z izgorevanjem zeliščne palčke – kadila. Palčko vstavimo v pripomoček – »reijonki«, ki prihaja iz Japonske. Jakost toplote med terapijo prilagajamo. Centralni živčni sistem se na dražljaj odzove, izboljša se psihično in duševno stanje posameznika.

Aromatično kadilo spodbuja senzorične receptorje za vonj, pomirja. Nekaterim je vonj tlečega kadila lahko neprijeten.Pri kakšnih težavah lahko čutite pozitivne učinke?

Lahko izboljša metabolizem, pomaga pri edemih, izboljša hormonalno ravnovesje, vpliva na proces staranja od znotraj z izboljšanjem metabolizma celic, vpliva na obrazne linije in gube, izboljša mišični tonus, zmanjša podbradek, zabuhlost, poveča proizvodnjo kolagena in elastina, dvigne očesne veke.


V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.