Lahko pomaga uravnovesiti in/ali stimulirati te energije z uporabo ustrezne barve barvnega spektra. Energija barv deluje na fizičnem nivoju, na mentalnem nivoju in duhovnem nivoju. Celoto predstavljamo šele, ko so vsi nivoji v ravnovesju. Nekatere barve imajo stimulativni učinek: rdeča, oranžna, rumena. Pomirjujoči učinek imajo hladne barve: zelena, modra in indigo.

Ključen učinek ima pulziranje barv, pri čemer se vsaka barva zamenja do 1500 x v sekundi in na ta način dosega energijo meridianov in energijskih točk. Pri nas barvno terapijo z lučjo uporabljamo kot dodatek refleksoloških tretmajev, da čim prej dosežemo želeni rezultat.

Komu lahko barvna lučka pomaga?

  • Vašemu dojenčku, ki ga muči prehlad, vnetje ušes, kolike, alergije in je morda zelo občutljiv.
  • Vašemu šolarju, ki je hiperaktiven, težko zaspi, je večkrat slabo razpoložen, se težko zbere in ima težave s pomnjenjem.
  • Vašim bolečinam v sklepih, slabemu razpoloženju ob pomanjkanju energije, hitrejšemu premagovanju vnetij, okorelosti, tudi pri impotenci.
  • Za zdrav videz vaše kože, ob težavah z rdečico, v boju z aknami, herpesom, gubicami …kar je kmalu lahko le še preteklost.

 

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.