Diplomirana ekonomistka marketinga , ki je sanjala o psihologiji in pomoči drugim - to sem jaz :)

Najprej sem uresničila sanje - pomoči drugim skozi dobrodelnost.

Organizirala sem 9 dobrodelnih prireditev po Sloveniji, z maskoto medvedkom sva obiskovala bolne otroke po bolnišnicah in jim podarjala moje slikanice Medvedek peče slovensko potico, medalje hrabrosti  itn... v družbi slovenskih glasbenikov - tako, da so otroci z medvedkom lahko še zapeli in zaplesali.

Potem me je splet okoliščin prinesel refleksoterapijo in zaljubila sem se v vse metode Lone Sorensen, ki je razvila svojo metodo  obrazno refleksoterapijo. Po svetu ima že 26 šol.

Skozi šolanje opremi terapevta z znanjem, kako sprožiti proces zdravljenja z uporabo sedmih osnovnih korakov in dodatnih protokolov - lobanjske linije in točke, mišična stimulacija, obrazne nevrološke točke z vidiki barvne terapije....

Imam pridobljene mednarodno priznane certifikate za vse navedene postopke Refleksoterapije,  Japonski cosmo lifting, EFT, Pranic healing,  Access bars...

Pišem tudi knjigo na temo motivacije, viazualizacije  .... - iz katere bom črpala znanje za delavnice. Hvala, da berete :) 

V pričakovanju Vaše udeležbe na katerekoli programu iz moje dejavnosti - Vas lepo pozdravljam - vse in vsakega posebej.

Če ne naredite koraka naprej - torej , da se naročite - ne boste vedeli - ali Vam bi karkoli od navedenega - izboljšalo vaše počutje, lepoto ali misli :)

Tina

 

https://www.facebook.com/tina.orter/videos/10217840154864349/  Otvoritev salona v družbi Omarja Naberja.


  

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.